About Nomadic Studio

NOMADIC STUDIO in public space.
The Nomadic Studio Project aimes to create a temporary surrounding in public space where artists can meet each other, work and share a table. Together with artists, the project cordially invites people interested in the creative process and the joy of creating, to participate.
The chosen location can be outside or inside, depending on the season. The sites are chosen in order to stimulate creativity. It can be a place in nature or in a city, mostly with historical references and a worthwhile landscape.

NOMADIC STUDIO in public space
Het Nomadic Studio Project is een tijdelijk project in de publieke ruimte voor kunstenaars om elkaar te ontmoeten, samen te werken en een tafel te delen. Naast kunstenaars wordt iedereen die geïnteresseerd is in het creatieve proces en het plezier van het creëren, uitgenodigd om deel te nemen.
De locatie kan overal zijn, zowel binnen als buiten, afhankelijk van de omstandigheden. De keuze van de locatie is gericht op een plaats die de creativiteit stimuleert. Een plaats in de stad of in de natuur, meestal met historische referenties of een landschappelijke meerwaarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten